fredag 27 augusti 2010

Katalogsläpp!

Den här tiden är verkligen intensiv. Med augusti kommer inte bara mörkare kväller och halva släktens födelsedagar utan, som tidigare nämnt; formex mässa samt container på container med nya produkter inför kommande årets katalog!


Det blir en himla massa att hinna med och alltid, ALLTID, för mycket för att hinna klart -- men det är väl en del av charmen? Och även om det är sjukt stressigt, tror jag det är roligaste tiden. Samma känsla innan januarirean - stressigt och väldigt kul! Jag gillar förändring och att arbeta sent på kvällarna med familjen är faktiskt riktigt roligt, trots brännskador (varma lampor), mörka ringar under ögonen, öm kropp och hjärntvättning av upprepade radiolåtar (sjukt irriterande - varför snurra 10-15 låtar om och om igen när det finns miljoner låtar?!). 
En del undrar hur det är att arbeta med föräldrarna och bror och personligen tycker jag det är väldigt skoj. Vi är ett bra team; kompletterar varandra, trivs ihop, drar dåliga skämt, funderar, vrider och vänder och skapar visioner, och det är nog därför det funkar och blir roligt - klart en del frustration och gnabb uppstår (i kanske något större skala) när man jobbar med familjemedlemmar dygnet runt (känns det som - jobbet tar mycket plats man blir "streeemt" mycket arbetsnörd haha), men det hör ju till utvecklingsprocesser, livet - vi töts och blöts i mot- och medgång - och konflikter är väl oundvikligt när det är fyra röster som vill bli hörda. Vi är i alla fall bra på att komma igenom sådant samt bra på att fåna oss och skratta ihop vilket nog är det viktigaste!
Och vad gäller butiken i dessa intensiva tider - vi gör så gott vi kan med det vi har att utgå ifrån, med det bästa personalgäng bakom oss - och det blir oftast, om inte perfekt, så fantastiskt bra!


Passar väl bra med att visa en av de nya lamporna jag monterat i kväll? :)
Katalogen hittar du så klart på Em!








Dallas taklampa, LampGustaf.
Bra miljöval - energilampa ingår!